Öppet hela sommaren

Vi på BEWi vill önska er en härlig sommar! Är det någonting ni vill ha hjälp med finns vi tillgängliga 07:00 – 17:00, precis som vanligt. Välkommen hälsar vi på BEWi!

BEWi stolt samarbetspartner…

Nu är det sommar, Sommar med Ernst. Lindesbergskrukan är stolt samarbetspartner till Sommar med Ernst och våra krukor pryder bryggan och altanen där det grillas och njuts av sommaren för fullt. Lindesbergskrukan hittar du hos någon av våra återförsäljare. För fullständigt produktutbud och närmaste återförsäljare, besök www.lindesbergskrukan.se. Önskar ni bli återförsäljare, kontakta någon av våra säljare,…

Ny säljare i Norrland

Då vår säljare på Insulation i Norrland har slutat hos oss har Ulf Olsson tagit över rollen som tillförordnad säljare på området. Från och med idag, 5/6 är Ulf Olsson tillförordnad säljare i Norrland. Många har redan träffat Ulf, som har mångårig erfarenhet av branschen. Kontaktuppgifter hittar ni nedan. Har ni frågor om befintliga orders,…

BEWi Produkter

BEWi Group är en av Nordens största aktörer inom utveckling och tillverkning av expanderad polystyren (EPS), extruderad polystyren (XPS) och produkter av expanderad polypropen. Vi är specialister på kundanpassade förpackningslösningar och komponenter samt isoleringsprodukter och innovativa lösningar för byggbranschen.

BEWi Group vill etablera och utveckla stabila och förtroendefulla affärsrelationer med våra kunder. Framöver ser vi tekniska, ekonomiska, ekologiska och sociala utmaningar på lång sikt som vi tillsammans med våra kunder och partners ska möta och hitta lösningar på. EPS, som utgör fokus för BEWi-gruppens verksamhet, har ett brett utbud av ekologiska fördelar jämfört med jämförbara material. I åratal har vårt arbete fokuserats på ytterligare förbättring av de gynnsamma egenskaperna hos detta material och utvecklingen av nya applikationer.

Läs mer